Malzeme;
- 4 adet Pirzola
- 2 çorba kaşığı Dijon hardalı
- 2 tatlı kaşığı kıyılmış biberiye
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 1/2 çay kaşığı çekilmiş karabiber
- Fırının ızgarasını yakın
- Bir kasede; hardal, biberiye, sarımsak, tuz ve karabiberi karıştırın
- Karışımı pirzolalara güzelce sürün
- Isıdan 4 parmak uzakta, 160 derecede 4-5 dakika döndürerek pişirin
Malzeme;
- 2 Paket donmuş bezelye
- 3 çorba kaşığı krema
- 1/2 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı tozşeker
- tuz
- 2 çorba kaşığı tereyağı
- Bezelyeleri tuzlu suda haşlayıp süzün
- krema, süt, tozşeker ve tuz ile birlikte blender'dan geçirin
- tencereye geri alın ve tereyağını ekleyip 5 dakika pişirin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder